Vi tilbyder

Boliginstallationer

Vi har specialiseret os i at lave sikre boliginstallationer, der tager udgangspunkt i, hvad du har brug for. Det er en selvfølge, at installationen efterlever de korrekte standarder/love, så jeres løsning holder i mange år.

Arbejdet udføres af elektrikere og lærlinge, som har kompetencerne til at sikre din boliginstallation bliver lavet korrekt. Så skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt det lever op til de forskellige krav på området. Vi leverer altid løsninger af høj kvalitet, fordi vi ikke går på kompromis med hverken funktionalitet eller sikkerhed. Da vi er ISO9001 certificeret.

 

El-tjek og El eftersyn:

Ved salg af bolig – Få professionel hjælp til el-eftersyn og udarbejdelse af elinstallationsrapporter. Vi har stor erfaring med dette og det foretages altid af en kompetent medarbejder.

Et el-eftersyn er, sammen med en tilstandsrapport, blevet en obligatorisk forudsætning i sammenhæng med en ejerskifteforsikring. Et el-eftersyn er yderligere en god investering, hvis du generelt ønsker et overblik over elinstallationerne i dit hjem. En elinstallationsrapport er gyldig i 12 måneder fra dateringen.

Ved et el-eftersyn udarbejdes en el-installationsrapport, der fortæller:

  • Elinstallationernes tilstand.
  • Lovligheden af installationerne.

Ved el-eftersyn gennemgår vi din boligs elinstallationer ved stikprøve kontrol som omfatter:

  • kontrol af stikkontakter og lampeudtag.
  • kontrol af eltavler, herunder kontrol af fejlstrømsafbrydere.
  • kontrol bag afbrydere.
  • kontrol af lavvoltsinstallationer.
  • kontrol af elinstallationers dimensionering.
  • kontrol af beskyttelse mod direkte og indirekte berøring med spændingsførende dele.

Prisen på et el eftersyn:

De oplyste priser indeholder udgifter til kørsel, med videre.

”Hovedhus” opført før 2001.

Fra: DKK 2300,- inkl. Moms.

”Hovedhus” opført 2001 eller senere.

Fra: DKK 1999,- inkl. Moms.

For større huse og andre bygninger, herunder fælleseje og fællesfaciliteter i ejerlejlighedskomplekser, aftales prisen separat.

 

Dørtelefon

Om du leder efter en traditionel eller avanceret løsning, hjælper vi dig med og finder de bedste løsninger indenfor dørtelefon til både boligforeninger, private og virksomheder. Book et møde og lad os estimere dit projekt.

Solceller

Solceller er en af fremtidens energikilder. Vi hjælper dig med, at finde den rigtige løsning til dit behov både som boligforening, private og virksomheder.

Vi er VE-installatør. Hvad har det af betydning for dig?
Energistyrelse siger at VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne. Der er tale om en ordning, der viser, at vores virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så du kan få det største udbytte af din VE-installation. VE-godkendelsen erstatter ikke øvrige gældende krav i forbindelse med el- og VVS-autorisationer samt regler om kølemidler mv.

Lade stander til elbil

Har du købt el bil og kører du ikke nok til en abonnement ordning, så lad os levere en lade løsning til din elbil eller plug-in. Få en lade station hjemme hos dig selv. Vi finder den bedste løsning til dig, der dækker dit behov til opladning af din elbil. Vi installerer de førende lade standere, samt professionel opsætning

 

Vi forsager Klimabelastende Installationer, dårlig kommunikation og rådgivning.
Derfor er vi dit sikre valg på en samarbejdspartner.